TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Avcı'dan Hanilçesine ziyaret

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Eskişehir'in Han ilçesini ziyaret

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Eskişehir'in Han ilçesini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Avcı, ilk olarak Han Belediye Başkanı Mustafa Pekak ile makamında bir araya geldi, ilçe ve yeraltı şehriyle ilgili devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avcı, daha sonra Kaymakam Vekili Aytekin Yılmaz'ı ziyaret edip, Yemen dönüşü Han ilçesine gelen Battal Çavuş'un 1911'de beraberinde getirdiği sancak hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Sancağın aslının muhafaza altına alındığını, kopyasının ise ilçede düzenlenen etkinliklerde vatandaşlara verildiğini öğrenen Avcı, buradan Hüsrev Paşa Camisi'ne geçti ve incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Pekak, burada Battal Çavuş tarafından Han'a getirilen sancağın kopyasını Avcı'ya hediye etti. Avcı, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, AK Parti Han İlçe Başkanı Mehmet Erdönmez ve il başkan yardımcıları da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz