TBMM Önündeki Eylemcilere Gözaltı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünde YÖK’ün kapatılması için izinsiz gösteri yapmak isteyen Genç Der...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünde YÖK’ün kapatılması için izinsiz gösteri yapmak isteyen Genç Der üyeleri polise direnince gözaltına alındı.

Öğle saatlerinde TBMM Dikmen kapısı önüne gelen Genç Der üyesi bir grup sloganlar atarak YÖK’ü protesto etmeye başladı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, izinsiz gösteri yapan gruba engel olmak istedi. Bu esnada aynı yerde Trabzon’dan gelen çevreciler de daha önceden izin aldıkları için eylem yapmaya hazırlanıyordu.

Genç Der üyeleri diğer grubun arasına karışarak slogan atmayı sürdürdü. İzinsiz gösteri yapılmasına engel olmak isteyen polisler, kendilerine direnen Genç Der üyelerini gözaltına alarak, otobüsle karakola götürdü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: