TBMM Sağlık, Aile, Çalışma Ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl:

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Polatlı'daki hastane inşaatının 2 yılda tamamlanmasının planlandığını, ilçede 2

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Polatlı'daki hastane inşaatının 2 yılda tamamlanmasının planlandığını, ilçede 2 yıl içinde şahane bir hastanede hizmet vereceklerini söyledi.

Erdöl, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ve AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici ile TOKİ tarafından Polatlı'da E-90 karayolu kavşağında yaptırılan hastane inşaatı hafriyat çalışmalarını inceledi.

Erdöl, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden çalışmanın, Polatlı'nın büyümesi dikkate alındığında çok önemli işler yapacak bir bölge hastanesi olacağını, 300 yataklı devlet hastanesi inşaatının temel atma işlemlerine hazır hale geldiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Erdöl, " Zannediyorum 1,5 yıl 2 yıl civarında biter. Polatlı'da 2 yıl içinde şahane bir hastanede hizmet vereceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: