TBMM teşekkür listesinde adımız yer aldı..

Yeni Anayasa Çalışmalarına Sizde Katılın..

Darbe anayasası olarak bilinen mevcut anayasanın değiştirilerek yeni bir anayasa oluşturmayı hedefleyen Türkiye Büyük Millet Meclisi her platformdan tüm yurtdaşların görüş ve önerilerini beklediği aşikardır.Bu gerekçe ile yenianayasa.tbmm.gov.tr/gorusgonder.aspx linki üzerinden bizlerde acizene düşüncelerimizi beyan etme fırsatı bulduk.Geçtiğimiz günlerde aklıma gelen bir kaç öneriyi elektronik olarak ilettim.Bugün yeni bir öneri aklıma geldi aynı siteye girdiğimde TBMM Meclis Başkanımız Sayın Cemil ÇİÇEK in teşekkür yazısını okudum.( yenianayasa.tbmm.gov.tr/tesekkur.aspx )

Reklam
Reklam

''Merhaba

Yeni anayasaya ilişkin görüş ve önerilerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Amacımız yeni anayasayı sizlerin katkılarınızla hazırlamaktır.

Görüşleriniz görevli uzmanlar tarafından tasnif edildikten sonra komisyon üyesi milletvekillerimizin bilgisine sunulacaktır. İlginizin devamını diliyorum.'' diyor Sayın Cemil ÇİÇEK ve öneride bulunanların isim listesi...

İsmimiz o listede yer almış durumda.Buradan böyle bir imkanı,evinde engelli olan vatandaşımızdan işçisine,iş adamına,memuruna vs.. koşulsuz herkese sundukları için sayın Cemil Ciçek'e yeni anayasa girişiminde öncü olan sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Teşekkür ederiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz