Tbmm’den Yozgat Eski Askerlik Şubesi'ne 500 Bin Lira Restorasyon Ödeneği

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, kültür varlığı olarak tescillenen Eski Yozgat Askerlik Şubesi binasının restorasyonu için...

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, kültür varlığı olarak tescillenen Eski Yozgat Askerlik Şubesi binasının restorasyonu için 500 bin TL ödenek sağladı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Eski Askerlik Şubesi binasının restorasyonu için TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in 500 bin TL ödenek sağladığını belirterek, “31 Mayıs 2013 tarihli TBMM Başkanlık Divanı'nda yapılan görüşmede kültür varlığı olarak tescillenen Eski Askerli Şubesi binasının restorasyonu için 500 bin lira ödenek sağlandı. Katkılarından dolayı TBMM Başkanımız ve hemşehrimiz Cemil Çiçek’e, TBMM İdari Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu’ya çok teşekkür ediyoruz. İnşallah sağlanan ödenekle askerlik şubesi binasında restorasyon çalışmaları en kısa zamanda başlayacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: