“tc” İbaresi Tartışmalarına Bayraklı Tepki

Mersin’in Erdemli ilçesinde “TC” ibaresi tartışmalarına tepki gösteren bir grup öğrenci, Erdemli Şehitler Anıtı’nda Türk...

Mersin’in Erdemli ilçesinde “TC” ibaresi tartışmalarına tepki gösteren bir grup öğrenci, Erdemli Şehitler Anıtı’nda Türk bayrağı açarak, basın açıklaması yaptı.

Yaklaşık 30 kişilik grup, Saim Göküş Parkı’nda bulunan Şehitler Anıtı önünde Türk bayrağı açarak, “TC” ibaresi tartışmalarına tepki gösterdi. Yapılan basın açıklamasında, “TC ibaresini kaldırarak milli birlik ve beraberliğimizi, milliyetçi duygularımızı yok etmeye çalışmaktadır. Uyan, milli birlik ve beraberliğimiz, milliyetçi duygularımız yok olduğu zaman biz de Türkiye Cumhuriyeti yani ‘TC’ olarak yok olmaya mahkumuz” denildi.

Reklam
Reklam

İzin alabilmeleri halinde önümüzdeki günlerde bayraklı yürüyüş düzenleyeceklerini dile getiren gençler, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: