TCDD Genel Müdürü Karaman: Yakında Almanya Ekspresi de sefere başlayacak

TCDD Bölge Müdürlükleri Personel Ödüllendirme töreni İzmir'de düzenlendi. Burada konuşan TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman,...

TCDD Bölge Müdürlükleri Personel Ödüllendirme töreni İzmir'de düzenlendi. Burada konuşan TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, “Sekiz yıl boyunca yapılan hizmetler sonunda tren garları, her yönüyle ferah bir hale geldi. Balkan Ekspresimiz hizmette, yakında Almanya Ekspresi de seferlere başlayacak.” dedi. TCDD’nin 127 personeline başarı belgesi ve saat verilen törene AK Parti milletvekilleri, müsteşarlar, İzmir’de bulunan bölge müdürleri, ödüllendirilen personel ve davetliler de katıldı.
Genel Müdür Karaman, konuymasına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesinin vefatı dolayısıyla taziye mesajı okuyarak başladı. Karaman, “Bütün üst yöneticiler olarak sahaya ineceğiz ama bu sizleri teftiş anlamında değil, hizmet olarak başka neler yapabileceğimiz yerinde görmek ve anında müdahale amacıyladır. İzmir'deki bu güzel törenle yeni bir hizmete başlamış olduk. İzmir-Aydın demiryolu, dönemimizde yenilenen yollardan sadece birisidir. İzmir'de, Türkiye çapında bir ilke imza atıldı ki iktidar partisiyle birlikte ana muhalkefet partisi lideri,birlikte demiryolu temelini attı. Geceyi gündüze katarak çalıştığınızı biliyorum ama burada size teşekkür ederken yoğun çalışmanıza sabır gösteren eşleriniz, anneleriniz ve çocuklarınız için de alkış rica ediyorum.” şeklinde konuştu.
Tören katılanlardan AK Parti İzmir Milletvekilli Rıfat Sait ise Balkan kökenli olduğunun altını çizerek, 50 yıldır devletin unuttuğu TCDD'nin, bu hükümet döneminde yeniden hatırlandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz