Tdp, Bayan Polis Memurları Ve Emniyet Mensuplarının Eşlerini Bilgilendirdi

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında bayan polis memurları ve emniyet mensuplarının eşlerine...

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında bayan polis memurları ve emniyet mensuplarının eşlerine yönelik göğüs kanseri ve rahim ağzı kanseri konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi.

Polisevi Toplantı Salonu’nda İl Halk Sağlığı Müdürlüğü KETEM ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen seminerde bayan polis memurları ve emniyet teşkilatı eşleri göğüs kanseri ve rahim ağzı kanseri konusunda bilgilendirildi.

Seminerde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü projelerinden Güvenliğimiz Elimizde Projesinin sunumu ve tanıtımı yapılarak konu ile ilgili sorular cevaplandırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: