Tdp, Hemşireler Günü'nü Çiçekle Kutladı

Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Hemşireler Günü nedeniyle Kadın ve Çocuk...

Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Hemşireler Günü nedeniyle Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhemşiresi Gülşen Dalaz'a, tüm hemşireler adına bir demet çiçek verdi.

TDP ekipleri, yaşanan depremde hizmet binaları yıktırıldığı için Van Bölge ve Araştırma Hastanesi'nde hizmetlerini sürdüren Van Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhemşiresi Gülşen Dalaz'ı ziyaret etti. Polisler, Hemşireler Günü nedeniyle başhemşire Dalaz'a tüm hemşireler adına bir buket çiçek vererek günlerini kutladılar. Yapılan bu ince davranıştan dolayı TDP ekiplerine teşekkür eden Dalaz, "Son yıllarda toplum ile iç içe olan, toplumumuzun polisimize karşı kronikleşmiş bakış açısını yıkan, halkla kucaklaşmayı başarmış ve özverili çalışan Toplum Destekli Polislik Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Ayrıca bu günümüzde de yine bizleri yalnız bırakmayıp, bu ince düşüncelerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: