TEAMDER’den UAÜ’ye Teşekkür

Toplumsal Ekonomik Araştırmalar Merkezi (TEAMDER) üyeleri, kuruluş aşamasında kendilerine yardım eden Uluslararası Antalya Üniversitesi’ne (UAÜ)...

Toplumsal Ekonomik Araştırmalar Merkezi (TEAMDER) üyeleri, kuruluş aşamasında kendilerine yardım eden Uluslararası Antalya Üniversitesi’ne (UAÜ) teşekkür etti.

TEAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, kuruluş aşamasında kendilerine destek veren, UAÜ Rektörü Prof. Cihat Göktepe’yi makamında ziyaret etti. Yılmaz, TEAMDER'in, Türkiye'de sosyal barışın tesis edilmesi, Antalya’nın toplumsal ve ekonomik sorunlarına çözüm bulunması anlayışıyla tüm siyasi düşünceler ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog ve işbirliği içinde olacak projeler üreteceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Rektör Prof. Göktepe, TEAMDER üyelerine teşekkür ederek, topluma ve toplumsal barışa katkı sağlayan her türlü oluşumları desteklediklerini ifade etti. Cihat Göktepe, TEAMDER’e faaliyetlerinde başarılar diledi.

Ziyarette ayrıca Başkan Ali Yılmaz’ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Emin Altıner, Gürsel Kaya, Zehra Arslan, Bora Terzioğlu ve Denetim Kurulu Üyesi Eylem Has da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: