Teb Kobi Akademi Sakaryalı İşadamlarıyla Buluştu

TEB KOBİ Akademi'nin 34'üncüsü Sakarya'da Elmas Garden İnn'de gerçekleştirildi.

TEB KOBİ Akademi'nin 34'üncüsü Sakarya'da Elmas Garden İnn'de gerçekleştirildi.

KOBİ'lerin danışman bankası olma hedefiyle çalışan Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından düzenlenen TEB KOBİ Akademi, TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz'un ev sahipliğinde Sakarya Elmas Garden İnn Otel'de yapıldı. Toplantıya sektör temsilcilerinin yanı sıra SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci, SESOB Başkanı Hasan Alişan ve çok sayıda davetli katıldı.

TEB KOBİ Akademi'nin açılış konuşmasını yapan TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Boz, Türkiye'nin 10 büyük ihracat şehrinden biri olan Sakarya'nın bugün önemli bir yatırım havzası haline geldiğine dikkat çekerek, "Sakarya'yı daha da yukarı taşıyacak potansiyel hem ilin dinamiklerinde hem de Sakaryalı KOBİ'de mevcut" dedi.

Reklam
Reklam

Boz, Sakarya'nın potansiyeline dikkat çekerek, "Sakarya, bugün İstanbul gibi bir metropolün hemen yakınında yer alıyor; Sakaryalı KOBİ'lerin bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmesi gerekiyor. Burası artık büyük bir yatırım havzası konumundadır. Sahip olduğu potansiyeli ve fırsatı değerlendirebilmesi için Sakarya'yı hazır hale getirmek hepimizin görevi" dedi.

Boz'un ardından konuşan SATSO Mahmut Kösemusul, Sakarya'nın KOBİ'ler açısından taşıdığı zenginliği üretime yansıtmak istediklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda şekillendirdiklerini ifade etti. Kösemusul, Sakarya'da sanayinin gelişmesi için yürüttükleri projeler hakkında bilgi verirken; TEB'in düzenlediği KOBİ Akademinin önemli bir girişim olduğunu dile getirdi.

KOBİ Akademi kapsamında düzenlenen atölye çalışmalarında; 'Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak', 'İşletmeniz Büyüme Haritasının Neresinde?' ve 'Dış Ticarette Stratejik Planlama' gibi atölye konuları, alanlarında uzman isimler tarafından masaya yatırılarak katılımcılara aktarıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: