TEB, konut kredisi faizini 1,15'e düşürdü

İSTANBUL (İHA) - Konut kredisi faiz indirim yarışında Türk Ekonomi Bankası, rakiplerini geride bıraktı. TEB, 10 yıl vadede aylık yüzde 1.19 olan konut kredisi faizi oranını, yüzde 1.15'e indirdi.

TEB, konut faiz yarışında rakiplerini geride bırakarak 36 aydan 120 aya kadar olan konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 1.19'dan yüzde 1.15'e indirdi. 12 aydan 24 aya kadar olan konut kredisi faiz oranını da aylık yüzde 1,27'den yüzde 1.25'e düşüren TEB, bu yeni düzenlemeyle sektörde en düşük faiz oranını sunan banka oldu.

Reklam
Reklam

TEB Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir, TEB olarak bireysel bankacılık alanında yoğun bir çalışma başlattıklarını belirterek, bireysel bankacılıktaki ataklarının devam edeceğini belirtti. Artan konut talebi ile birlikte konut kredisi kullanımının da hızlı bir şekilde arttığına dikkat çeken Cemal Kişmir "Biz de müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek ve konut kredisi alırken daha iyi şartlar sunabilmek amacıyla 120 aya kadar olan vadede faiz oranımızı yüzde 1.15'e düşürdük" dedi.