TEB'le Tenis Sokağa Indi

Türkiye Tenis Federasyonu, TEB-BNP PARIBAS WTA Championship’te yakaladığı ilgiyi, sokak tenisiyle sürdürüyor. Türkiye Tenis Federasyonu'nun...

Türkiye Tenis Federasyonu, TEB-BNP PARIBAS WTA Championship’te yakaladığı ilgiyi, sokak tenisiyle sürdürüyor.

Türkiye Tenis Federasyonu'nun ev sahipliğinde ve TEB'in sponsorluğu'nda gerçekleşen TEB Sokak Tenisi etkinlikleri, geçtiğimiz günlerde 78 ilde düzenlendi. 20 Mayıs 2012, Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirmeyi planladıkları etkinlik ise hava şartları nedeniyle, 3 Haziran 2012, Pazar gününe ertelenmişti.

Bu kapsamda Taksim Meydanı’nda Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Vekili Cengiz Durmuş, Türkiye Tenis Federasyonu Üyesi ve PTT Genel Müdürü Osman Tural ile TEB Genel Müdürü Varol Civil’in katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Gösteri maçlarının da gerçekleştirileceği etkinlikteki basın toplantısı 3 Haziran Pazar günü Taksim Meydanı / Metro Çıkışı'nda saat 13.00'te başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: