Tebrizcik'te cami lojmanı hizmete açıldı

Aziziye Kaymakamlığı, Aziziye Belediyesi ve Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) işbirliğiyle Aziziye ilçesine bağlı...

Aziziye Kaymakamlığı, Aziziye Belediyesi ve Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) işbirliğiyle Aziziye ilçesine bağlı Tebrizcik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan imam lojmanı ve köy çeşmesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Tebrizcik Mahallesi Muhtarı Mehmet Dursun Varol’un girişimleri, Aziziye’deki kurumların ve EKSİ Genel Müdürlüğü’nün dayanışması ile yapılan lojman, minare ve çeşmenin açılışına, Kaymakam Turgay Ünsal, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.
Açılış töreninde konuşan Muhtar Varol, yaklaşık üç yıldır, Tebrizcik Mahallesi’ne hizmet için geceli gündüzlü çalıştığını ifade ederek, cami lojmanı, minare ve çeşmenin yapılmasında büyük destek ve katkılarını gördüğü kaymakamlığa, belediyeye ve ESKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Reklam
Reklam

AZİZİYE’NİN HER KÖŞESİNDE HİZMET VAR
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin her köşesine hizmet götürmek için imkanlarını seferber ettiklerini ifade etti. Cengiz, kurumlar arası koordinasyon ile Tebriz Mahallesi'ne hizmet götürdüklerine değinerek,“Kurumlararası işbirliğiyle bir mahallemizin umumi ihtiyaçları giderilmiş oldu. İmkanlarımız elverdiğince halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
ESKİ Genel Müdürü Remze Ertek ise kurum olarak bağlı mahallelerde çeşme ve altyapı çalışmaları yürüttüklerini söyledi.
Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal da yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahalle muhtarı Mehmet Dursun Varol’u başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz