Teç-sen’den Eğitim Çalışanlarına Burs Talebi

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Teker, eğitim çalışanlarının çocuklarına burs verilmemesine...

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Teker, eğitim çalışanlarının çocuklarına burs verilmemesine tepki gösterdi.

TEÇ-SEN Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Teker, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yaklaşık 70 bin eğitim çalışanı olduğunu fakat öğretmen çocuklarına verilen hakların kendi çocuklarına verilmediğini dile getirdi.

Kendileri ile öğretmenlerin aynı bakanlığa bağlı olduklarını aktaran Mehmet Teker, “Bizim çocuklarım sınavlardan 366 puan alsalar da bursluk alamıyorlar ama bunun yanında öğretmen çocuğu en az 130 puanla bursluk alabiliyor. Bu uygulama artık son verin. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor. Biz eğitim çalışanları hep üvey evlat olarak gördünüz ama buna son vereceğiz. Sendika olarak tüm haklarımızı alana kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: