Tecavüz mağdurundan şok ifadeler

Adana'da evlerinin önünden kaçırılıp, Hatay'ın Belen İlçesi'nde tecavüz ve işkenceyle geçen kabus dolu 10 gün yaşayan 19 yaşındaki genç kız B.B. , zanlıların elinden, verdikleri hapı içmeden bayılma numarası yaparak kurtulabildi.

Nişanlı olan B.B.´nin iddiasına göre, 16 Mart'ta Gülbahçe Mahallesi'ndeki evlerinin önünde, tanımadığı 3 kişi tarafından zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldı. Saldırganlar, Hatay'ın Belen İlçesi'nde ormanlık alandaki bir eve götürdükleri B.'ye, üzerinde sigara söndürüp, döverek işkence yaptı, zorla ilaç içirip, uyuşmuş halde tutarak ona tecavüz etti.

Reklam
Reklam

İçtiği ilacın etkisiyle güçsüz kalan B.B., 10 gün sonra verilen bir ilacı dilinin altında saklayarak içmedi. Bir süre sonra bayılmış numarası yapan genç kız, kendisini odada bırakıp, içki içmeye başlayan zanlıların kapıyı kilitlememesinden ve dalgınlıklarından yararlanarak kaçmayı başardı.

Yakındaki bir akaryakıt istasyonundan ablasını cep telefonundan arayarak başına gelenleri anlatan B.B., ailesi tarafından alınıp, Adana'ya getirildi. Verilen eşkal doğrultusunda esrarengiz olayın failleri aranırken, yaşadığı şoku atlatamayan B.B., "Bana bunları yapanlar insan olamaz. Sürekli ilaç verip kendimden geçiriyorlardı. Bana 'böbreğini aldık, seni burada kessek kimsenin haberi olmaz' dediler. Sırtımda, kol ve bacaklarımda sigara söndürdüler" dedi.