Tecavüz sanığı saklanırken din dersi verdi

Siirt'te 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Fahrettin Kuzu'nun din dersi verip camide saklandığı ortaya çıktı.

Siirt'te ikisi kardeş dört kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla 19 ay sonra yakalanıp gözaltına alınan tecavüz sanığı Fahrettin Kuzu'nun çocuklara din dersi verdiği ve bir camide saklandığı ortaya çıktı.

Siirt'te ikisi kardeş dört kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla 39 kişinin yargılanmasına devam edildi. Davanın 1 numaralı sanığı Gazi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Fahrettin Kuzu'nun 19 ay boyunca Batman'da bir camide saklandığı ortaya çıktı.Kuzu'nun, firariyken camide saklandığı ve çocuklara ders verdiği ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Kuzu ile iki kamu görevlisinin de bulunduğu 39 sanık hakkında, "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "hürriyeti tahdit" suçundan Siiıt Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın dün 20. duruşması yapıldı. Cumhuriyet'in haberine göre, mağdurların yaşının küçük olması nedeniyle gizli yapılan ve mağdur çocukların katılmadığı duruşmaya tutuklu 10 sanık ile avukatları katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz