Tecavüz zanlısı 2 kişi tutuklandı

Mersin'de bir kadına tehdit yoluyla tecavüz ettikleri iddia edilen 2 kişi tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan...

Mersin'de bir kadına tehdit yoluyla tecavüz ettikleri iddia edilen 2 kişi tutuklandı.
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 11 Aralık gecesi Yenişehir ilçesi Pozcu semtinde yolda bekleyen C.T. adlı kadını zorla otomobile bindirerek, tehdit ve tecavüz ettikleri iddia edilen, M.A. ve A.İ’yi yakaladı. Şüphelilerin ev ve otomobillerinde yapılan aramada suç işlemekte kullandıkları bir satır, demir kesme makası, tornavida, çok sayıda elektronik eşya, su tesisatı malzemeleri ile çeşitli ilaçlar ele geçirildi.
Öte yandan yakalanan şüphelilerden M.A.'nın DNA tespiti neticesinde bir hırsızlık olayının faili olarak arandığı, ayrıca bir ikamette meydana gelen yağma olayının da faili olduğu tespit edildi. A.İ.'nin’de ev ve iş yerinden hırsızlık yapmak suçundan arandığı ayrıca her ikisinin de çok sayıda hırsızlık suçundan kayıtlarının bulunduğu belirlendi.
M.A. ve A.İ. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz