Tecavüzden son anda kurtulan kadın korkunç anları anlattı

Market çalışanı tarafından tecavüze uğrarken son anda kurtulan 2 çocuk annesi kadın, mahkemede o anları anlattı

Adana'da, market çalışanı tarafından tecavüze uğrarken son anda kurtulan 2 çocuk annesi kadın, mahkemede o anları anlattı.Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, A.H., bir süre önce mahalledeki markete gidip alışveriş yaptı. Market çalışanı M.Ç. de devamlı alışverişe gelen A.H.’ye, “Eşyalarınızı taşımakta size yardımcı olayım” dedi.

Genç kadının olumlu cevabı üzerine M.Ç. eşyaları eve kadar götürdü. A.H.’ye eşinin nerede olduğunu soran zanlı, işte olduğu cevabını alması üzerine iddiaya göre genç kadına tecavüze kalkıştı. A.H.’nin “Yetişin bana saldırıyor” diye bağırması üzerine, M.Ç. korkup kaçtı.

Reklam
Reklam

A.H.’nin polis merkezine gidip, “Bana tecavüz etmeye kalkıştı, yüzüğümü de gasp etti” demesi üzerine market çalışanı yakalanıp tutuklandı.Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘cinsel saldırı ve gasp’ suçlarından 30 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istemiyle duruşmaya çıkan M.Ç., cinsel saldırı suçunu kabul etti, gasp suçunu ise kabul etmedi

M.Ç., markete gelip giden A.H.’ye karşı ilgi duyduğunu itiraf ederek, “Kendisine yardımcı olurken şehvet duygularım kabardı. O an şeytana uydum. Kolundan tutarak odaya doğru ittim. İstemeyince kaçtım, yüzüğünü almadım” dedi.A.H. ise sanıktan şikayetçi olup, o korkunç anları şöyle anlattı:“Marketten eşyaları evime kadar getirdi. Eşimi sordu. Dışarıda olduğunu söyleyince, çocuklarımın önünde beni boynumdan ısırdı. Şortumu ve iç çamaşırımı yırttı. ‘İmdat’ diye bağırınca kaçtı. Kaçarken de parmağımdaki yüzüğümü çıkarıp aldı. Az kalsın bana tecavüz edecekti. Şikayetçiyim, cezalandırılsın.”Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: