Tecavüze uğrayan kıza korkunç infaz

Tecavüze uğrayan 17 yaşındaki kızının "acılarına son vermek" isteyen baba, onu defalarca kez bıçakladı.

47 yaşındaki Gary Fisher, tecavüze uğrayan 17 yaşındaki kızı Sasha Jones ile "intihar anlaşması" yaptıklarını söyledi. Arabada kızını defalarca kez bıçaklayarak öldüren adam, ardından aile üyelerine haber verip yaptıklarını itiraf etti.
Daha sonra polislerden, yolcu koltuğundaki ölü kızıyla kaçan Fisher'ın, özel bir aygıt sayesinde kaza yaparak durması sağlanmıştı. Mahkemeye çıkarılan Fisher, kızının tecavüze uğramasının ardından çok acı çektiğini, ölmek istediğini, kendisinin de bu acılara son vermek için harekete geçtiğini iddia etti.
Savcı, Fisher'ın cinayeti tam 2,5 ay boyunca planladığını, "Acısını hissediyorum ve ölmesine yardımcı olmak istiyorum" dediğini açıkladı. Fisher'ın Polise verdiği ifadede de kızının tecavüze uğradığını ve bunun düşüncesiyle yaşayamayacağını söylediği öğrenildi.
Genç kızın, aşırı dozda ilaç içmekten iki kez hastaneye kaldırıldığı da öğrenildi. Arabasını bir otelin arkasındaki karanlık sokağa parkeden Fisher'ın, avcı bıçağı ile kızının üzerine yürüdüğü açıklandı.

Kızının, bıçağı görünce şoka uğradığı, kaçmaya çalıştığı, ancak emniyet kemeri yüzünden kurtulamadığını söyleyen Fisher, cinayet suçlamasını reddetti. Fisher'ın yargılanmasına devam ediliyor.

Reklam
Reklam