Tecrübe sahaya yansıyacak

Metin Akan takımdaki tecrübeli isimlerin olmasının bir avantaj olduğunu ve bunun sahaya yansıyacağını söyledi

Adanaspor’un İst B.Blldspor’dan transfer başarılı oyuncu Metin Akan takımdaki tecrübeli isimlerin olmasının bir avantaj olduğunu ve bunun sahaya yansıyacağını söyledi.Takıma katıldığı günden bu yana uyum sorunu çekmediğini belirten Metin’’ Birbirini tanıyan ve kadrosu oturmuş bir takıma geldim.Antrenmanların sonunda oynadığımız çift kale maçlarda uyumun sahaya yansıdığını net bir şekilde görebiliyoruz.Hocamızda takımı yakından tanıyor.Maçlar başlayana kadar tam olarak hazır olacağız’’dedi.

‘’Taraftarımız her şartta destek olmalı’’

Reklam
Reklam

Ligin zorlu bir maraton olduğunu belirten Metin konuşmasını şöyle sürdürdü‘’Takım olarak her maçımızı kazanmak için sahaya çıkacağız.Fikstüre baktığımızda ilk maçımızdan 3 puanla ayrılırsak seriyi sürdürme şansına sahibiz.Bu arada oynayacağımız hazırlık maçlarında oyun sistemimizi sahaya yansıtmamız büyük önem taşıyor.Taraftarımıza kavuştuğumuzda sıralamada zirvede yer almak istiyoruz’’

Rakip Pendikspor…

Bu arada Turuncu Beyazlı takım 4.hazırlık maçında Lig B takımlarından Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.Ayrıca Adanaspor belirtilen maç programı dışında Tepecik ve Samsunspor ile özel müsabaka oynayacağı belirtildi.

Kaptanlar belli oldu…

Bu arada yeni sezonda Turuncu Beyazlı takımın kaptanlık pazı bandını takacak oyuncularda belli oldu.Buna göre Tolgahan,Tuna ve Fevzi kaptanlık görevini üstlenecekler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz