TED Ankara Kolejliler: 72 - Tarsus Belediyesi: 79

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 7. haftasında deplasmanda TED Ankara Kolejliler’e konuk olan Tarsus Belediyesi rakibini...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 7. haftasında deplasmanda TED Ankara Kolejliler’e konuk olan Tarsus Belediyesi rakibini 72-79’luk skorla mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 7. haftasında deplasmanda TED Ankara Kolejliler’e konuk olan Tarsus Belediyesi rakibini 72-79’luk skorla mağlup etti. Hafta içinde Kadınlar Euroleague’deki ilk galibiyetini alarak morallenen Tarsus temsilcisi, ligde de 7. maçında 4. galibiyetini elde etti.

Mücadeleyi 17 sayı-13 ribaundla tamamlayan Delisha Milton ve 11 sayı-11 ribaundla noktalayan Melisa Can double-double yaparak galibiyette önemli bir rol oynarken Shay Doron da 17 sayı- 6 ribaundluk bir katkı verdi. Ankara temsilcisinde 25 sayı-14 ribaundla oynayan Marcedes Walker ise yeterli olmadı.

Reklam
Reklam

Karşılaşmaya orta mesafeli isabetlerle başlayan konuk ekibe Marcedes Walker’ın üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla karşılık veren TED Ankara Kolejliler, rakibinin ilk çeyrekte kontrolü eline almasına izin vermedi ve ilk 10 dakikalık bölüm 17-17’lik eşitlikle tamamlandı.

İkinci periyotta Delisha Milton’ın art arda kaydettiği basketlerle farkı açmaya başlayan Tarsus Belediyesi, soyunma odasına 26-34’lük üstünlükle girdi. İkinci yarıda dış atışlarla da etkili olan rakibine karşı Ana Dabovic’in boyalı alan sayılarıyla sonuca giden ev sahibi ekip, final periyoduna 51-55’lik skorla geride girerken son bölümde Shay Doron - Dila Aşkın – Melisa Can üçlüsünün de katkı vermesiyle kontrolü elden bırakmayan Tarsus Belediyesi, mücadeleden 72-79 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: