Ted Ankara Kolejliler, Pınar Karşıyaka'yı Devirdi

TED Ankara Kolejliler, Tansev Mıhçıoğlu Basketbol Turnuvası'nın 2. gününün ilk maçında, Pınar Karşıyaka'yı 84-82 yendi.Beko...

TED Ankara Kolejliler, Tansev Mıhçıoğlu Basketbol Turnuvası'nın 2. gününün ilk maçında, Pınar Karşıyaka'yı 84-82 yendi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek "Tansev Mıhçıoğlu Basketbol Turnuvası" 20 Eylül'de başladı. TED Kolejliler Spor Kulübü ev sahipliği yaptığı ve 20-22 Eylül tarihlerinde Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek turnuvaya, Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka, TED Ankara Kolejliler ve Karadağ ekibi KK Buducnost Voli takımları da katılıyor.

Reklam
Reklam

Tansev Mıhçıoğlu Turnuvasının ikinci gününde ilk karşılaşma Pınar Karşıyaka ile TED Ankara Kolejliler takımları arasında oynandı. Başa baş geçen mücadeleyi Kolejliler 84-82 kazandı. Günün ikinci maçında ise Karadağ ekibi KK Buducnost Fenerbahçe Ülker'i 64-68'lik skorla mağlup etti.

SALON: Ankara

HAKEMLER: Zdravko Rutesıc (Karadağ), Aydın Karaçam (Türkiye), Murat Kuşçu (Türkiye)

PINAR KARŞIYAKA: Dixon 19, Diebler 5, Aminu 6, Ümit 13, Evren 15, Thomas 14, Soner 10, Bora, Onur

TED ANKARA KOLEJLİLER: Nedim 12, Murat 12, Woodside 11, Plisnic 8, Penney 20, Stanojevic 15, Caner 2, Berent 4, Gökhan

1. PERİYOT: 19-24 (Pınar Karşıyaka lehine)

DEVRE: 38-44 (Pınar Karşıyaka lehine)

3. PERİYOT: 62-62

Bu arada, turnuvada bugün saat 15.00'de Pınar Karşıyaka-KK Buducnost Voli, saat 17.00'de ise Fenerbahçe Ülker-TED Ankara Kolejliler maçları yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: