TED Kolejliler'in Sponsoru "Optimum" Oldu

TED Ankara Kolejliler, Optimum Alışveriş Merkezi'nin sponsorluğunda gelecek sezon TB2L'de mücadele edecek.

2009-2010 sezonunda Erkekler İkinci Ligi'nde yer alacak olan TED Ankara Kolejliler, geçtiğimiz gün düzenlenen imza töreninde Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Optimum Alışveriş Merkezleri'yle 1 yıllık sponsorluk anlaşması yaptı. Optimum Alışveriş Merkezleri, TED Ankara Kolejliler, bayan ve erkek A takımlarının yanı sıra altyapı takımlarının da isim sponsoru oldu.

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Önder Bülbüloğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Önümüzdeki sezondan itibaren basketbol A takımlarımız Optimum Alışveriş Merkezi sponsorluğunda TB2L ve TBB2L'deki mücadelelerini sürdürecek. Sayın Erman Ilıcak, her zaman TED camiasına yaptığı gibi spor kulübümüze de katkıda bulundu. Optimum Alışveriş Merkezleri adı altında altyapılar dahil olmak üzere liglerde mücadele edeceğiz. 1 yıllık imzaladığımız bu sponsorluk anlaşması umarım uzun yıllar daha iyi yerlerde ve başarılarda devam eder" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kendisinin de TED Ankara Kolejli olduğunu vurgulayan Rönesans Gayrimenkul yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ise, "Okuduğum okulun spor kulübüne yıllar sonra sponsor olabilmek benim için çok gurur verici. Geleceğimizin sporcularını yetiştirdiğimiz bu çatıda hem TED'e hem de spora hizmet edebilmek adına yaptığımız bu atılımla yıldız sporcular yetiştirmek en büyük hedefimiz. Bu anlaşma tüm camiamıza hayırlı olsun."