TEDAŞ personeli kan bağışladı

Erzincan ARAS-TEDAŞ Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Erzincan Kan Merkezi tarafından ortaklaşa kan...

Erzincan ARAS-TEDAŞ Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Erzincan Kan Merkezi tarafından ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışı kampanyasına TEDAŞ personeli ilgi gösterdi.
Kış aylarında kan bağışçılarının azalması sebebiyle Kızılay Kan Merkezi tarafından kurumlara yönelik olarak çalışmalar devam ediyor. Vatandaşın kan bağışına karşı daha duyarlı olmasını yönünde Kan merkezi ekipleri, özellikle kurumlar ile işbirliği yaparak kan bağışçılarını arttırıyor.
ARAS-TEDAŞ Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü ile Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. ARAS-TEDAŞ Elektrik Dağıtım İl Müdürü Erdoğan Murat’ın da katıldığı kampanyada, yaklaşık 50 TEDAŞ personeli kan bağışında bulundu.
Yürütülen kan bağışı kampanyası ile ilgili bilgiler veren ARAS-TEDAŞ Elektrik Dağıtım İl Müdürü Erdoğan Murat, “TEDAŞ personeli olarak kan bağışı noktasında hepimiz hassasız. Erzincanlı olarak kan bağışına daha duyarlıyız. Çünkü Erzincan’ın geçirmiş olduğu bir deprem hadisesi vardır ve kanın ne kadar önemli olduğunu görmüştük. Bu bilinçle hepimiz rutin belirli zamanlarda kan vermeye devam ediyoruz. Bize yardımcı olan Kızılay personeli ve kan bağışında bulunan kendi personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

"KIŞ AYLARINDA KAN VERMENİN SIKINTISI YOK"
Kış aylarında kan vermenin herhangi bir sakıncasının olmadığını söyleyen Kızılay Kan Merkezi Doktoru Naile Bayrak, “Erzincan Kızılay Kan Bağış Merkezi olarak TEDAŞ’a kan bağışı standı kurarak çalışma yapıyoruz. TEDAŞ’la her yıl işbirliğimiz oluyor, kan bağışı kampanyasına destek oluyorlar. Hava şartlarının kötü gitmesi sebebiyle kan bağışı sayısı oldukça düştü. Kan ihtiyacına cevap vermek için düzenli olarak ekiplerimizle kan bağışı kampanyası yapıyoruz. 18–65 yaş arasında sağlıklı bütün vatandaşlarımız kan bağışında bulunabilirler. Soğuk havada da her hangi bir sıkıntı yaşamayacaklardır. Herkesi kan bağışında bulunmaya bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz