Tedavi gördüğü hastanede intihar etti

Adana'da bir genç, karaciğer nakli yapıldığı hastanenin 4. katından atlayarak intihar etti.

Şanlıurfa'da ailevi sorunları yüzünden geçen mayıs ayında çatapat olarak bilinen patlayıcı madde içerek ölmek isteyen genç, karaciğer nakli yapıldığı Adana'daki hastanenin 4. katından atlayarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'da yaşayan Sedat K. (22) ailevi sorunlar yüzünden bunalıma girdi. Sedat K., 5 Mayıs 2013 tarihinde, klorat ve sarı fosfor karışımıyla üretilen çatapat olarak bilinen patlayıcıyı içerek intihara kalkıştı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan genç, yapılan ilk müdahalesinin ardından Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Burada içtiği patlayıcı maddenin karaciğerini parçaladığı belirlenen genç, yoğun bakıma alındı.Bu arada, Organ Nakli Konseyi'nde Sedat K.'ye nakil kararı çıktı.

Reklam
Reklam

Gaziantep'te 7 Mayıs'ta hayatını kaybeden bir kişinin karaciğeri, Adana'ya getirilerek aynı gün Sedat K.'ye nakledilirken, hayati tehlikeyi atlatan genç, bir yandan da psikolojik tedavi görmeye başladı.Kimseyle görüşmek istemeyen Sedat K.'nin intihara meyilli olması nedeniyle beraberinde sürekli bir kişi görevlendirildi.

Dün saat 12.00 sıralarında hastane içinde dolaşırken babasını gören Sedat K., "Bu adam burada ne geziyor. Neden getiriyorsunuz" diyerek tepki gösterince, görevliler babayı hastane dışına çıkardı.Saat 15.30 sıralarında da yanındaki görevliye hava almak istediğini söyleyen Sedat K., 4. kattaki üroloji servisinde yatan ve arkadaşlık yaptığı 2 hastanın yanına çıktı. Burada hasta arkadaşlarıyla sohbet eden şahıs, bir an yerinden kalkıp açık olan pencereden atlayarak kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Sedat K.'nin cenazesi, hastanenin morguna kaldırıldı.Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: