Tedavi için 9 saat hastane hastane dolaştı

SAMSUN (İHA) - Ordu'da av tüfeğiyle kendisini vurarak intihara kalkışan genç, Samsun'da sevk edildiği hastanede yatacak yer olmayınca sedye üzerinde 9 saat hastane hastane dolaştırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ordu'nun Perşembe İlçesi'nin Tarlacık Köyü'nde ikamet eden Erol S. (28), girdiği bunalım sonucu dün saat 15.00 sıralarında evlerinde av tüfeğiyle sağ omzundan kendini vurarak intihara kalkıştı. Yaralanan Erol S, Tarlacık Köyü Muhtarı Mustafa Güler tarafından önce Perşembe Sağlık Ocağı'na kaldırıldı. Buradan Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Erol S, Ordu'dan da Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde de yatak olmadığı için Samsun Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Erol S, acil serviste röntgen filmi çekildikten sonra buradan da yine yatak olmadığı için Gazi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç, kendini vurduktan tam 9 saat sonra gece saat 00.00 sıralarında Ortopedi Servisi'ne tedavisi için yatırıldı.

Reklam
Reklam

Yaralanan gençle hastane hastane dolaşan Tarlacık Köyü Muhtarı Mustafa Güler, silahla yaralanan ve kanaması olan bir kişinin bir an önce tedavi altına alınması gerekirken, yatacak yer olmadığı iddiasıyla hastane hastane dolaşmasına tepki gösterdi.