Tedavi için gittiği hastanede bayan doktoru bıçakladı

Bakırköy'de alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, tedavi için gittiği hastanedeki bayan doktora bıçakla saldırdı. Saldırı sonucu yaralanan doktor, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Bakar tarafından ziyaret edildi.

Bakırköy Ruh Sağlığı Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan bir doktor, sarhoş olduğu iddia edilen bir kişi tarafından bıçaklandı. Hastaneye alkol tedavisi için geldiğini söyleyen B.E.'nin, 200 promile yakın alkollü olduğu anlaşıldı. Alkol almadığı bir günde tekrar gelmesi istenen B.E., hastane bahçesinde gördüğü AMATEM Polikliniği'nde görevli bayan doktorlardan M.İ'yi bıçakla yaraladı.

Reklam
Reklam

Olayda yüzünden ve elinden yaralanan Dr. M.İ, Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'nde tedavi altına alındı. B.E. ise olay sonrası Ataköy Polis Merkezi'nde götürülerek gözaltına alındı. İstanbul İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Bekar, yaralı doktoru hastanede ziyaret ederek, 'geçmiş olsun' dedi. Ziyaretin görüntülenmesine müsaade edilmezken, ziyaret sonrasında İl Sağlık Müdürü Mehmet Bakar açıklama yaparak, olayın meydana geliş şeklini anlattı. Bakar, Hastane bahçesinde bir şahıs, elindeki bıçakla meslektaşımıza bir saldırıda bulunuyor. Doktor hanımın genel durumu iyi. Gereken tıbbi müdahale yapıldı. Şu anda istirahat ediyor. Kendisine geçmiş olsun diyorum. Hizmetlerimizin karşılığında bu şekilde bir cevap almak istemiyoruz. Biz Türkiye'de Avrupa'nın yarı sayısınca, halkımıza fedakarca hizmet eden hekimlerimize de gereken ilgi ve alakanın gösterilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Yaralı doktorun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İHA