Teen Wolf 5. sezon 4. bölümü nefesleri kesti

İzlenme rekorları kıran 'Teen Wolf 5. sezon 4. bölümü ile ekranlara damga vurmayı başardı. Teen Wolf 5. sezon son bölümü sürpriz gelişmeleri ve şaşırtan sahneleriyle 14 Temmuz'un ilk saatlerinde Mtv'de ekrana geldi.

Kasıp kavuran yabancı dizi Teen Wolf 5. sezon 4. bölümüyle tekrar izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekran hayatına uzun bir ara vererek tatile giren dizinin yeni sezonu bomba gibi gelişmeleriyle yine izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. MTV'nin merakla beklenen dizisi Teen Wolf yeni sezonunun 4. bölümü hakkında ipuçları veren fragmanı dizinin fenomenlerini heyecanlandırdı. Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Teen Wolf 5. sezon yeni bölümü 14 Temmuz'un ilk saatlerinde ekranlarda olacak.

TEEN WOLF 5. SEZON 4. BÖLÜM ÖZETİ

Teen Wolf 5. sezon sob bölümünde; kötü adamlar, alfa sürüsü, kanima, avcılar gibi pek çok şeyle mücadele eden Scott ve tayfasını daha korkunç bir şeyler bekliyordu: Mezuniyet ve sonrasında olacak olumsuz şeyler! Teen Wolf 5. sezon 4. bölümünde yeni bir döneme giren Scott, hayatına yeni giren kişiler ile bir denge sağlamaya çalıştı. Yapımcı Jeff Davis, Teen Wolf 5. sezonu için; "Bu sezon daha yetişkin bir havası var, daha karanlık. Belki de en korkunç sezon olacak." açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklama, Teen Wolf 5. sezon 4. bölümünde kendini çok daha fazla hissettirdi.