Tefenni Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Tefenni Halk Eğitimi Merkezi tarafından organize edilen 2. Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Tefenni...

Tefenni Halk Eğitimi Merkezi tarafından organize edilen 2. Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Tefenni Jandarma oldu.

Tefenni Halk Eğitim Merkezi 2. Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası'na 10 takım katıldı. Tefenni Jandarma ile Birlik Enerji takımları finalde karşı karşıya geldi. Yapılan final maçının galibi Tefenni Jandarma oldu. Turnuvanın ikinciliğini Birlik Enerji alırken üçüncülüğünü de Tefenni Emniyet aldı.

Tefenni Jandarmaya kupasını Tefenni Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hacı Ali Özdemir verdi. Tefenni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Ali Özdemir, turnuvayı kurumlarda çalışanların birbirleri ile tanışmaları ve çalışanlara spora teşvik amacıyla organize ettiklerini bu nedenle turnuvaya katılan tüm çalışanlara ilgilerinden dolayı tebrik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz