Teferrüç Mahallesi'ne Yeni Hizmet Binası

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Teferrüç Mahallesi toplantısını açılışını yeni yaptıkları mahalle muhtarlık hizmet...

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Teferrüç Mahallesi toplantısını açılışını yeni yaptıkları mahalle muhtarlık hizmet binasında gerçekleştirdi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Teferrüç Mahallesi’ne yeni yapılan mahalle muhtarlık hizmet binasını ziyaret etti. Başkan Keskin, Teferrüç Mahalle Muhtarı Ahmet Almamış ve mahalle sakinleri ile yeni muhtarlık hizmet binasının açılış kurdelesini kesti. Başkan Keskin’e, AK Parti Yıldırım ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Reklam
Reklam

Teferrüç Mahallesi hizmet binasının mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni eden Başkan Keskin, vatandaşların muhtarlıkla ilgili işlemlerini buraya gelerek kolayca halledebileceklerini söyledi. Yeni mahalle hizmet binasında, Teferrüç Mahallesi toplantısını da gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı Keskin, vatandaşları ve mahalle muhtarı Ahmet Almamış’ı dinledi. Düzenledikleri mahalle toplantılarının devam edeceğini belirten Başkan Özgen Keskin, yerinde yönetim anlayışı ile her gün bir mahalleyi ziyaret ettiklerini kaydetti. Bu ziyaretlerle sorunları ve çözümlerini yerinde gözlemlediklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, bu sayede vatandaşların isteklerinin daha kısa sürede halledildiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: