Teğmen Kubilay 82. Ölüm Yıl Dönümünde Kayseri’de Anıldı

Teğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Kayseri Liseli Örgütü üyelerince Kayseri’de anıldı.Cumhuriyet Meydanı’nda...

Teğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Kayseri Liseli Örgütü üyelerince Kayseri’de anıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, devrim düşmanları tarafından şehit edilen Teğmen Kubilay’ı 82. yıl dönümünde andı. Teğmen Kubilay’ın genç Cumhuriyetin aydınlanma neferlerinden biri olduğunu söyleyen TGB Kayseri Liseli Örgütü Başkanı Umut Emre Yalçın, Kubilay gibi kararlılıkla cumhuriyeti savunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yalçın, “Kubilay’ın ölüm yıl dönümü bizim için yas değil, gericiliğe ve karanlığa karşı onun kararlılığıyla mücadele etme günüdür” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yalçın, “Bizler, Atatürk’ün istediği gibi yetişeceğiz, Kubilay gibi olacağız. Vatan ve cumhuriyet düşmanlarına karşı her alanda mücadele için hazır olacağız” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: