Teğmen Sağır’ın baba ocağı Türk bayrağı ile donatıldı

İzmir’deki Çiğli İkinci Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan havalandıktan sonra Foça açıklarında denize düşen T-37C tipi...

İzmir’deki Çiğli İkinci Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan havalandıktan sonra Foça açıklarında denize düşen T-37C tipi askeri eğitim uçağında bulunan Teğmen Serkan Sağır’ın Erzincan'da baba evinin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı.

Teğmen Serkan Sağır’ın cesedine ulaşılması ile ailesinin ikamet ettiği Akşemsettin Mahallesi 670. Sokak'a büyük bir Türk bayrağı, sokakta bulunan evlerin balkonlarına da Türk bayrağı asıldı.

Geçtiğimiz pazartesi günü, havalandıktan sonra bir daha haber alınamayan askeri eğitim uçağının Foça Arslanburnu mevkii açıklarında, karaya yaklaşık 5 mil uzaklıkta denize düştüğü ortaya çıkmıştı. Uçağın ve içinde oldukları tahmin edilen personelin, 125 metre derinlikte oldukları belirlendi. Türk Silahlı Kuvvetleri, personeli bulmak için her türlü teknolojiden yararlanırken, uçakta bulunan Pakistanlı pilot Binbaşı Masod Hussain Chhachhar’ın cesedine ulaşılmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz