Tegv Çocuklar İçin 'meslekler Şenliği' Düzenledi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Batman 50. Yıl Öğrenim Birimi çocuklara yönelik, 'Meslekler Şenliği'...

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Batman 50. Yıl Öğrenim Birimi çocuklara yönelik, 'Meslekler Şenliği' programı düzenledi.

Eski Kültür Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen TÜPRAŞ İnsan Kaynakları Şefi Mustafa Solak, doktor Emrah Ekmen, avukat Adile Gürbüz, banka yöneticisi Hüseyin Ekinci, Batman Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi öğretim görevlisi Dilek Sağkan ve komiser Ercan Gür, 'Kariyer yolculuğuma başlıyorum' etkinliği kapsamında çocuklara mesleklerini anlattı.

Daha sonra konuşan TEGV Batman 50. Yıl Öğrenim Birimi sorumlusu Dilber Atilla, 'Kariyer yolculuğuma başlıyorum' etkinliğinin, çocukların kariyer bilincini geliştirmesini, onların kendi ilgi ve becerilerini keşfetmelerini, meslekler dünyasının çeşitliliğini ve mesleklerin birbiriyle bağlantılarını fark etmelerini sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz