Tegv’de Yeni Etkinlik Yılı Başlıyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), on binlerce çocuğa okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek...

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), on binlerce çocuğa okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere 1 Ekim 2012 Pazartesi günü etkinlik noktalarının kapılarını açıyor.

Tüm ilköğretim çağındaki çocuklara açık olan TEGV etkinlik noktalarında kayıtlar 1 Eylül itibariyle başladı. TEGV’in Batman 75. Yıl Öğrenim Birimi, ilköğretim çağındaki çocukları 1 Ekim’de başlayacak etkinliklere bekliyor. TEGV 75. Yıl Öğrenim Birimi’nden yapılan açıklamada, uzman bir ekip tarafından çağın gerekleri göz önünde bulundurularak çocukların eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılamak üzere hazırlanan ve zengin eğitim malzemeleriyle desteklenen TEGV eğitim programlarında çocukların eğlenerek öğrenecekleri belirtildi. TEGV’in birçok farklı alanı kapsayan eğitim içeriklerinin çocukların bu yıl uygulamaya geçen yeni eğitim sistemine uyumlarını kolaylaştıracak şekilde gözden geçirildiği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: