Tehdit ihbarı üzerine durdurulan araçtan esrar ve silah ele geçirildi

Samsun’un Çarşamba ilçesinde tehdit ihbarı üzerine polis ekiplerince durdurularak arama yapılan araçtan esrar ve ruhsatsız...

Samsun’un Çarşamba ilçesinde tehdit ihbarı üzerine polis ekiplerince durdurularak arama yapılan araçtan esrar ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Olayla ilgili olarak araçtaki iki kişi gözaltına alındı.
Sungurlu Mahallesi Dörtyol mevkiinde meydana gelelen olayda bir vatandaşın silahla tehdit edildiği ihbarı üzerine şüpheli olarak bildirilen 55 RM 100 plakalı araç üzerinde çalışma başlatan emniyet ekipleri içersinde sürücü Adem M. (44) yanındaki Samet Y.(18) isimli şahısların bulunduğu aracı durdurdu.
Yapılan üst aramasında Samet Y.’den 5 gram esrar ele geçirilirken, otoda yapılan aramada ise 9 milimetre çapında ruhsatsız silaha ve silaha ait 3 şarjör ve 28 adet mermi ve bagajda bir pompalı tüfek ve tüfeğe ait 32 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak iki şüpheli Çarşamba Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz