Tehlike arz eden 11 inşaat yıkıldı

Beylikdüzü Belediyesi uzun süredir inşaatı tamamlanamayan, can ve mal güvenliği açısından risk oluşturan inşaatları yıktı.

Beylikdüzü Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, uzun süredir inşaatı tamamlanamayan, can ve mal güvenliği açısından risk oluşturan inşaatları yıktı.

Beylikdüzü Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Bürosu tarafından yapılan denetimlerde, can ve mal emniyeti riski oluşturan binaların yıkımı gerçekleştirildi.

Ekiplerin yaptıkları denetimler sonucu Marmara Mahallesi Avrasya Caddesi üzerinde bulunan 11 adet villa inşaatının korozyona maruz kaldığı, taşıyıcı sistemlerinde bozulmalar meydana geldiği ve yıkılma tehlikesi oluştuğu tespit edildi. İnşaatların can, mal ve emniyet açısından risk teşkil ettiği için, hukuki yapıya da uygun yıkım kararı verildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Verilen süre sonunda yıkımı yapılmayan ve mahsuru giderilmeyen 11 adet villa inşaatının yıkım işlemi, Beylikdüzü Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ile koordineli olarak gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz