Tek Amaçları Serinlemek

Ülkenin batısında etkisini gösteren sıcak havalar nedeniyle Edirne’de bazı çocuklar serinlemek için fıskiyelerin altına girdi.Hava...

Ülkenin batısında etkisini gösteren sıcak havalar nedeniyle Edirne’de bazı çocuklar serinlemek için fıskiyelerin altına girdi.

Hava sıcaklığının 35 dereceye kadar yükseldiği Edirne’de bazı çocuklar, zeminden fışkıran sularla serinleyerek eğleniyorlar. Sadece çocuklar değil, sıcaktan bunalan vatandaşlar da gelip geçerken serinlemek amacıyla ellerini yüzlerini yıkıyorlar.

Edirne’de hava sıcaklıkları mevsim normallerine döndü. Yağmurların ardından havaların ısınmasıyla birlikte Edirneliler de özellikle gündüz saatleri sıcaklarla baş etmekte zorlanıyor. 35 dereceye kadar varan hava sıcaklığı hayatı olumsuz yönde etkilerken, vatandaşlar serinlemek için çeşitli yöntemlere başvuruyor.

Reklam
Reklam

Bazı çocuklar ise, serinlemek için süs havuzlarını ya da fıskiyeleri tercih ediyor. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklığının Edirne’de yarın 34 derece olmasının beklendiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: