“Tek başıma değil, birlikte başaracağız”

CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Dev, tüm çalışmaları tek başına değil ilgili kesimlerle birlikte yürüteceğini söyledi.

Klasik siyaset anlayışını yerle bir eden CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Dev, tüm çalışmaları tek başına değil ilgili kesimlerle birlikte yürüteceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Dev, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tarsus’a adaylığının aylar öncesinden dillendirildiğini anımsatan Dev, “Adana’daki kurstan sonra İlçe Başkanımız da ifade edince ortaya çıkmak zorunda kaldık. Genel Merkez’den gelen genelge doğrultusunda hareket edeceğimi beyan etmiştim. O tarihten önce çıkmanın doğru olmayacağını düşünüyordum. Hem il saymanı hem aday adaylığı durumu olmasın diye ortaya çıkmadım. Kendi elimde olmayan söylemlerden ötürü ismim ortaya çıkınca çalışmalara başladık” dedi.

Reklam
Reklam

“Hizmeti el birliği ile vereceğiz”

Seçim büroları açtıklarını kaydeden Dev, Ramazan ayının gelmesi ve sıcaklarda halkı rahatsız etmemek adına genel değil nokta bazlı çalışmalar yaptıklarını söyledi. Reklam çalışmalarına da ağırlık verdiklerini belirten Dev, “Düşüncelerimizi ifade ediyoruz. Diğer aday adayları arkadaşlarla birlikte çalışılması gerektiğinin altını çiziyoruz. Bizim anlayışımız hep birlikte yapacağız, ben yaparım ederim olmayacak. Tarsus’a hizmeti el birliği ile vereceğiz. Projeleri birlikte yürüteceğiz. Halkımızın önceliği işsizlik olduğu için öncelikle bu konuda kapılarımızı sonuna dek açacağız. Belediye bir istihdam kapısı değil ama halkımızın önceliğine öncelik vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

Sanayicilerle oturup toplantılar yapacaklarını vurgulayan Dev, ne ihtiyaçları varsa üzerine düşeni yapacağının sözünü veren Dev, “Parti tabanında ciddi bir desteğin olduğunu görüyoruz. CHP kimliğine şık düşen temiz bir aday arayışı vardır. Bu bağlamda Genel Merkezimiz ve parti tabanımız bunu değerlendirecektir.

Reklam
Reklam

“CHP’de birleşme vakti gelmiştir”

Tarsus’un on beş yıldır en büyük göçü kendi kırsalından aldığını öne süren Dev, Güneydoğu’dan gelen vatandaşların geçmişte hep CHP kimliğinde bütünleştiğini iddia etti. Zaman içerisinde siyasi dengelerin değiştiğini savunan Dev, “Bu nedenden ötürü vatandaşlarımız farklı partilere gitmiştir. Fakat geleceği inşa etmek için artık CHP’de birleşme vakti gelmiştir. Başka Tarsus da Türkiye de yok. Etle tırnak olmuşuz. Herkes birbirine saygı duyacak. Türk Bayrağı atında birlikte yaşamanın tadını çıkaracağız. Tarsusluyum, Tarsus sevdası birilerinin tekelinde değil. Tarsuslulara güveniyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: