Tek Ebeveynli Öğrencilere Gezi Morali

Birecik Kaymakamlığı, 'Tek Ebeveynli Çocukların Sosyal Hayata Uyumu' projesi kapsamında 39 öğrenciye Çanakkale, İstanbul ve...

Birecik Kaymakamlığı, 'Tek Ebeveynli Çocukların Sosyal Hayata Uyumu' projesi kapsamında 39 öğrenciye Çanakkale, İstanbul ve Ankara gezisi düzenledi.

Gezinin ilk durağı Çanakkale oldu. Çanakkale’de öğrenciler Seyit Onbaşı’dan 57. Alay Şehitliği’ne, Şehitler Abidesi’nden Truva Atı’na Çanakkale’nin tüm zenginliklerini gördü. İkinci durak olan İstanbul’da Panorama 1453 Müzesi, Sultan Ahmet, Ayasofya Müzesi, MiniaTürk Müzesi, Eyüp Sultan, Piyer Loti Tepesi gibi tarihi ve kültürel mekânlar gezildi. Eminönü’nde balık ekmek yiyen öğrenciler Piyer Loti Tepesi'ne teleferikle çıktı. Gezinin son durağında öğrenciler Ankara’da Anıtkabir, Kızılay, TBMM, Kocatepe Camii gibi Ankara’nın sembol mekânlarını ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Proje koordinatörü Sadık Şahin, geziyle ilgili değerlendirmesinde, “Projemiz tek ebeveynli öğrencilerimizin mutluluğunu hedefleyen bir projeydi. Burada görüyoruz ki bu amaca ulaşmışız. Çocuklarımızın kültürel ve bilişsel gelişiminde bu gezi çok faydalı olacaktır. İnşallah benzer projelerle önümüzdeki yıllarda da çocuklarımıza hizmet etmek istiyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: