Tek kişiye 15 kişi mi saldırır?

Sunuculuğunu Saba Tümer'in yaptığı 'Saba Tümer'le Bugün' programına Alişan konuk oldu.

Kral TV Müzik Ödül gecesinde neler yaşandığını anlatan Alişan, "Göksel ödül alınca şarkısını 'Acıyor Acıyor' diye tweet attım. Ondan sonra bana tweetler gelmeye başladı attığım tweet'in o sözü geçen sanatçıya (Demet Akalın'a) yönelik olduğu yoruldu. Bana daha önce atılan hakarete varan tweet'ler vardı ben hiç birine cevap vermedim. Göksel'i görünce 'Acıyor acıyor' diye yazdım. Baktım ki o şahsın kardeşi direk beni etiketleyip hakaret dolu bir mesaj yazmış. Bende olaylar çirkinleşsin mi ne istiyorsunuz dedim.

Küçücük çocuğa mı gücünüz yetiyor deyip telefonu kapatmış bekleyin geliyorum demiş. Bizde bekledik gelmediler. Ben geceye kuzenlerimle gitmiştim her yere onlarla giderim.
OLAYLI GECEDEN KARELER...

Ben hayatım boyunca yanında karısı olan birine hakareti bırak hiçbir şekilde karışmamışımdır. Tek başına olan birine on kişi on beş kişi saldırılmaz biliyorum. Yanımda gelen arkadaşlarımda beni sakinleştirmeye gelen arkadaşlarımdı" dedi.

Alişan daha sonra, "Ben asla böyle bir olayın içinde bulunmaktan keyif almıyorum bu olaylar kapatılsın gitsin. Ben hayatım boyunca iki kere kavga etmişimdir o da ünlü olmadan önceydi.

Hele ki bir adamın yanında karısı varsa o adamla bırak kavgayı ağız dalaşına bile girmem. Allah herkesin yolunu açık etsin" diyerek sözlerini bitirdi.