"Tek kurtuluş milli görüş iktidarıdır"

ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Kovancılar İlçesi Belediyesi'nin 16 yeni aracını hizmete sokulduğu törene katılan Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Recai Kutan, "Türkiye'nin kurtuluşunun tek çaresi Milli Görüş iktidarıdır" dedi.

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi Belediyesi'nin 16 yeni aracının hizmete sokulması maksadıyla düzenlenen törene Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Recai Kutan, Saadet Partisi Elazığ eski Milletvekilleri Ahmet Cemil Tunç, Latif Öztek, Saadet Partisi eski Diyarbakır Milletvekili Ömer Vehbi Hatipoğlu, Saadet Partisi Bingöl eski Milletvekili Hüsamettin Korkutata, Elazığ eski Belediye Başkanı Hamza Yanılmaz, Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, Kovancılar İlçesi'nin müreffeh yarınlara ulaşması için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını belirterek, yapmış oldukları hizmetleri vatandaşlara lafla değil, işlerle anlatma çabasında olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kovancılar Belediye Başkanı Yanılmaz, "Kovancılar belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden buyana çeşitli hizmetlere imzamızı altın harflerle kazıdık. Bugün de burada 16 yeni iş makinamızın vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu 16 iş makinamız 870 milyon YTL.'ye mal olmuş olup, bunun 170 milyon YTL'lik kısmını belediye olarak kendi bütçemizden ödedik. Geri kalan 700 milyon YTL'lik kısmını ise yurt dışındaki gurbetçi arkadaşlarımızın bağışları ve hibe yoluyla aldık. Yapmış olduğumuz hizmetler Kovancılar halkımızın refahı içindir. Belediyeler emin ellere geçince hizmetlerinde dolayısıyla ardı arkası gelmiyor" dedi.

Törende bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz'ı büyük bir özveriyle göstermiş olduğu çalışmalarından dolayı kutlayarak, belediyeciliğin Saadet Partisi'nin, Milli Görüşçülerin işi olduğunu söyledi. Türkiye'nin kurtuluşunun Milli Görüş iktidarından geçtiğini söyleyen Kutan, "Belediyecilik bizim işimizdir, Saadet Partisi'nin işidir, Milli Görüş'çülerin işidir. Türkiye'nin yönetimi de tıpkı bunun gibidir. Türkiye'de bu yaz 40 ili gezdim ve kime dokunduysam bin ah işittim. Vatandaş yakınıp duruyor. Memuru, işçisi, esnafı, öğrencisi, herkes parasızlıktan, işsizlikten, istikrarsız ekonomik ve dış politikalardan yakınıp duruyor. Türkiye'nin kurtuluşunun tek çaresi Milli Görüş iktidarıdır. Geçtiğimiz seçimlerde AKP yönetimini sandıklardan iktidar olarak çıkaran bu halk, önümüzdeki seçimlerde de bu iktidarı seçime gömmesini bileceklerdir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Törendeki konuşmaların ardından Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan'a teşekkür plaketi verdi ve sonra araçların hizmete sunulması için Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan tarafından kurdele kesimi yapıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, Saadet Partili delegeler ve sivil toplum örgütleri Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'ndeki törenin ardından Elazığ Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Saadet Partisi 2. Olağan Kongresi'ne katıldı. Saadet Partisi 2. Olağan Kongresi'ne tek listeyle giren Saadet Partisi İl teşkilatı, İl başkanlığına yeniden İlyas Keskin'i getirdi.