Tek Lider'de Oxdord Dil Sertifikası Heyecanı

Tek Lider Eğitim Kurumları İngilizce ve Bilgisayar Kursları 2012 ilkbahar ve yaz öğretim dönemlerinde Oxford...

Tek Lider Eğitim Kurumları İngilizce ve Bilgisayar Kursları 2012 ilkbahar ve yaz öğretim dönemlerinde Oxford Language Centre International Examining Body-OLC sınavlarına katılarak başarılı olan öğrencilere sertifikalarını aldı.

Törene katılan Oxford Test Education Centre Sınavlar Birimi Türkiye Temsilcisi Fulya Yalezan Yılmaz, sınavların önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmasında, küreselleşen dünyada 75 milyon kişinin ortak dili olarak kullanılan İngilizce’nin erken yaşlarda ya da doğru zamanda, güvenilir bir kadro ile doğru biçimde öğretilmesinin önemini vurgulayarak, öğrencilerin dil becerilerini ölçen ve Uluslar arası geçerliliğe sahip İngilizce Dil Sertifikası veren Oxford Language Centrer‘ın dünyanın en saygın ve güvenilir sınav merkezlerinden biri olduğundan söz etti.

Reklam
Reklam

Kurum yetkilileri, Tek Lider İngilizce ve Bilgisayar Kurslarının her yıl olduğu gibi son dönemde de yapılan Milli Eğitim Sertifika ve Oxford Sertifika sınavlarında Aydın bölgesi ve Türkiye ortalamalarının üzerinde bir başarı elde ettiğini belirtti. Bu yüksek başarı içinde, öğrencilerinin özellikle konuşma becerisinde çok başarılı olarak öne çıkmalarının, çok önemli ve değerli olduğunu da vurguladılar. Bu sınavlar ile, öğrencilerin 4 dil becerisini: dinleme ve anlama, okuma ve anlama, konuşma, yazmasının ölçüldüğü belirtildi ve ancak kendine güvenen, iddialı Eğitim Kurumlarının kursiyerlerini bu sınavlara yönlendirdikleri vurgulandı. Kurum Müdiresi, İngilizce eğitimindeki bu başarısı nedeniyle öğretmenlerini ve kursiyerleri kutladı. Kursiyerler heyecanla bekledikleri sertifikalarını alarak coşku dolu anlar yaşadılar.

Uluslar arası İngilizce Dil Sertifika sınavında başarı gösteren öğrencilerimiz İngiltere’den gelen OLC sertifikalarını aldı.

Aydın Lider İngilizce Kursu olan Tek Lider İngilizce ve Bilgisayar Kurslarında düzenlenen törende konuşan Kurum Yetkilileri, dil öğreniminde her seviyede ölçme ve değerlendirme yapabilmenin çok önemli olduğunu belirterek, "Uluslar arası standartlara uygun bir dil öğrenimi için doğru standartlarda, eğlenceli ve teşvik edici bir yol izliyoruz. OLC- Oxford Uluslararası İngilizce Sertifika sınavları bu süreçte Kurumumuz öğrencilerinin doğru yolda ilerlediğinin göstergesi olmuştur. Sınav sonuçlarından edindiğimiz tablo ile görüyoruz ki öğrencilerimiz ilk kez karşılaştıkları uluslararası sınav formatıyla kolayca baş edebiliyorlar. Sözlü sınavlarda yabancı öğretmenlerle rahat ve doğal bir şekilde iletişim kurabiliyorlar. OLC Oxford sınavlarının öğrencilere kattığı en önemli kazanım ise özgüvenlerinin gelişimi olmuştur" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bunun yanında, verilen sertifika sayesindeüniversite hazırlık sınıfını atlayan kursiyerleri Merve İriboy’u da tebrik ederek, sınavda başarı gösteren öğrencilere öğretmenleri tarafından İngiltere’den gelen ve uluslar arası geçerliliği olan OLC Sertifikaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: