Tek yumurta ikizleri görenleri şaşırtıyor

ADANA (İHA) - Adanalı tek yumurta ikizleri Burhan ve Süphan Tutaysalgır kardeşler, görenleri şaşırtıyor.

Tek yumurta ikizi olarak dünyaya gelen Süphan ve Burhan Tutaysalgır kardeşler, bunun bazen avantajını, bazen de dezavantajını yaşıyor. Aslen Kırım Tatarı olan ve Adana'da doğup büyüyen Tutaysalgır kardeşler ilk, orta ve liseyi aynı okulda, aynı sınıfta tamamlayıp Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu. Her ikisi de inşaat taahhüt ticaret işine atılan Tutaysalgır kardeşler, boy, kilo, saç, göz ve yüz benzerliği yüzünden görenleri şaşırtıyor. Tıpatıp benzerliğin hayatlarında ilginç ve komik olayları da beraberinde getirdiğini belirten 38 yaşındaki Burhan Tutaysalgır, yıllar önce top oynadığı amatör takımda ikisinin Burhan Tutaysalgır adıyla top koşturduğunu, hatta antrenörlerinin bazı maçlarda birinci yarı kendisini ikinci yarı da kardeşini oynatarak kondisyonlarından maksimum fayda sağladığını anlattı. Lisede iken kardeşi Süphan'ın yerine atölye dersine girdiğini belirten Burhan Tutaysalgır, derste öğretmenin sıra dayağı yüzünden kardeşinin yerine bir de dayak yediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Bir arkadaşının Taşköprü civarında Süphan'ı kendisi sanarak ensesine tokat atıp "Naber Burhan" diye vurunca kavga ettiklerini de gülerek anlattı.
Burhan ve Süphan Tutaysalgır, tek yumurta ikizi olmaktan şikayetçi olmadıklarını, bunun hayatlarını kolaylaştırdığı için mutlu bile olduklarını dile getirdi.