Tekalan Koleji, Bilgi Ve Kültür Yarışmasının Şampiyonu Oldu

Mersin Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ilköğretim okulları arası bilgi ve kültür...

Mersin Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ilköğretim okulları arası bilgi ve kültür yarışmasında Özel Yıldırımhan Tekalan İlköğretim Okulu birinci oldu.

Anamur’daki tüm ortaokulların iştirak ettiği programa Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Başkanı Mehmet Türe, Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan, şehit aileleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Mustafa Eğilmez, "Öğrencilerimizi hem sınavlara hem 'de hayata hazırlama gibi önemli bir görevimiz var. Bilginin yanında sosyal sorumluluğu olan öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. Yıl içinde programlarımız bu doğrultuda devam ediyor. Öğrencilerimiz etrafına duyarlı ve işini kaliteli yapan bireyler olmasını bizi memnun ediyor. Bu yarışmada bizlere başarıyı yaşatan öğrencilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan yarışmanın sonunda birinci Anamur Tekalan İlköğretim Okulu ve eleme sonucu ikinci olarak eşit puanları paylaşan Özel Anamur Koleji, Atatürk İlköğretim Okulu ve Anamur Fatih İlköğretim Okulu oldu. Programın sonunda tüm yarışmacı ve katılımcılara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hediyeler dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: