Tekden Denizispor'da Transfer

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor, Akhisar Belediyespor'dan Hakan Ateş ile Fethiyespor'dan Emre Öztürk ile anlaştı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor, Akhisar Belediyespor'dan Hakan Ateş ile Fethiyespor'dan Emre Öztürk ile anlaştı. Futbol şube sorumlusu Ali Yaman, yaptığı açıklamada, teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdürdüklerini, ilk etapta Fethiyespor'dan Emre Öztürk ve Akhisar Belediyesporlu Hakan Ateş'le anlaştıklarını söyledi. Yaman, futbolcularla önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi. Geçen sezonu Fethiyespor'da kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki savunma oyuncusu Hakan Ateş, Akhisar Belediyespor'un dışında Göztepe'de de forma giymişti. Gurbetçi futbolcu 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Emre Öztürk ise Türkiye kariyerinde Göztepe ve Fethiyespor'da mücadele etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: