Tekden Denizlispor'da Hedef Play-off

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor'un kulüp başkanı Mehmet Özsoy, hedeflerinin play-off olduğunu ve buna ulaşacaklarını bildirdi.

DENİZLİ - PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor'un kulüp başkanı Mehmet Özsoy, hedeflerinin play-off olduğunu ve buna ulaşacaklarını bildirdi. Özsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, eski futbolcularına olan borçlar nedeniyle transfer yasağı konulması ile karşı karşıya geldiklerini söyledi. Kulübün içinde bulunduğu maddi sorunun aşılması için somut adımlar atıldığını kaydeden Özsoy, bu konuda başta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci olmak üzere katkıda olan herkese teşekkür ettiklerini ifade etti. Özsoy, pazar günü oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına tüm Denizlileri davet ederek, şöyle konuştu: "Kendi sahamızdaki talihsizliği taraftarımızın desteğiyle kırmak istiyoruz. Artık zaman, tek yürek olma zamanı ve takıma sahip çıkma zamanı. Denizlispor'u seven ve benimseyen seyircimizi, yeni transferlerimizle kadrosunu zenginleştiren takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Tekden Denizlispor kulübü ikinci yarıda hedefini play-off olarak belirledi ve bu hedefe ulaşmak için yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve camiamızla birlikte canla başla çalışarak, beklenilen hedefe ulaşacağız. İkinci yarı bizim için bambaşka bir dönem olacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: