Tekden Koleji Öğrencileri Hünerlerini Kayseripark'ta Sergiledi

Tekden Koleji öğrencileri, Kayseripark'ta düzenledikleri

Tekden Koleji öğrencileri, Kayseripark'ta düzenledikleri

'Lider Şahsiyetler Bilim ve Sanat Şenliği' ile yıl boyu yaptıkları çalışmaları sergiledi.

Etkinliğe Tekden Kolejli 250 öğrencinin yanı sıra, eğitimciler ve veliler katıldı. Ebru sanatından, robot yapımına kadar çok sayıda çalışmanın sergilendiği etkinlikle ilgili olarak Okul Müdürü Hüseyin Akar, "Etkinliğimizin adı 'Lider Şahsiyetler Bilim ve Sanat Şenliği' bu Kayseri Park'da yapılan ilk, bahar şenliğimiz. Bunun özelliği tamamen çocukların düşünme gücünü geliştirmektir. Yıl içerinde burada bulunan öğrencilerimiz maneclap derslerinde öğrendikleri bilgi ve becerileri ve legorobo grubundaki edindikleri deneyimleri burada halkımızla paylaşmak ve öğrencilerimize bilimsel düşünce yetilerini ilerletmektir." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ahmet Oba ise, "Tekden Koleji olarak Firstlogo lige 4 yıldır katılıyorduk. Fakat bu yıl şehrimizde böyle bir etkinlik yaparak da lego lig yarışmasını biraz daha artırılmasını, Kayseri'den katılımın biraz daha olmasını istiyorduk. Bu serginin amaçlarından biri de bu. Diğer illere yarışmalara gittiğimizde yarışmalarda görüyoruz her ilden 8 - 10 İl yarışırken biz sadece Kayseri'yi 4 yıldır tek takımla temsil ediyoruz. Umarım bu ilk olur. Bunun devamı da gelir. Kayseri bilime biraz daha katkı sağlar." ifadelerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: