Tekden Koleji Şampiyonluğa Doymuyor

Tekden Koleji öğrencileri, düzenlenen masa tenisi, satranç ve yüzme turnuvalarında şampiyonluk elde etti.Kolejde bir açıklama...

Tekden Koleji öğrencileri, düzenlenen masa tenisi, satranç ve yüzme turnuvalarında şampiyonluk elde etti.

Kolejde bir açıklama yapan Tekden Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, “Türkiye Satranç Federasyonu’nun düzenlediği Çocuk Satranç Ligi Kayseri elemelerine 11 takım katılmıştır. Okulumuz bu elemelere iki takım halinde katıldı. Tekden 1 isimli takımımız tüm rakiplerini yenerek birinci oldu. Tekden 2 isimli takımımızda üçüncü oldu.

Yüzme turnuvasında da Tekden Koleji’nin şampiyon olduğunu dile getiren Tekden, “Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlen okullar arası yüzme şampiyonasının Kayseri ayağında 11 Takım arasından Yıldız Kızlar'da Tekden Koleji Yıldız Kızlar takımımız takım halinde birinci oldu.Bu başarılarının sonucu olarak Marmaris’te düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Kayseri’yi temsilen okulumuz yarışacaktır” ifadelerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Kolejin masa tenisinde de başarılı olduğunu belirten Tekden, “Ayrıca geçen yıl Türkiye ikincisi olan masa tenisi takımımız bu yıl hem miniklerde hem de yıldızlarda Kayseri birincisi olmuştur.Hatay'da yapılan bölge elemelerinde Kayseri'yi temsilen katılan Yıldız Kızlar takımımız birinci olarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Minik kızlar takımımızda Kahramanmaraş'ta yapılacak bölge finallerinde ilimizi temsilen yarışacaktır” açıklamasında bulundu.

Tekden, “Satranç, yüzme ve masa tenisi yarışmalarında birinci olarak Türkiye Finallerine ilimizi temsilen katılacak bütün öğrencilerime Türkiye Şampiyonalarında başarılar diler,eğitim liderlerimi kutlarım” şeklinde konuştu.

Tekden konuşmasının ardından öğrencilere madalyalarını ve kupalarını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz