Tekel Meydanı esnafı, at arabalarından şikayetçi

Keşen da trafik heyeti tarafından şehir içi trafiği düzenlemek amacıyla Tekel Meydanı'nda kalıdırım kenarlarına konulan...

Keşen da trafik heyeti tarafından şehir içi trafiği düzenlemek amacıyla Tekel Meydanı'nda kalıdırım kenarlarına konulan demir bariyerler Talika (at arabalarına) yaradı. Bariyerlerin bu amaca hizmet etmekten uzaklaştığını ifade eden cadde esnafı, at arabalarının dükkanlarının önüne bağlanmasından şikayetçi. Ayrıca at arabalarının karşıdan karşıya geçenleri korkuttuğunu ve çevreye kötü koku yaydığına dikkat çekti.
Özellikle Önder Caddesi yönünde, yaya kaldırımı ile cadde arasına konulan bariyerlerin yüksekliği ve uzunluğu, at arabacıları için ideal ölçü teşkil ettiğinden, arabaların kısa süreliğine de olsa bariyerlere bağlanıyor olması görenleri şaşkına çeviriyor. Cadde üzerinde bulunan esnaf uygulamadan sonra işlerinde meydana gelen düşüşler nedeniyle yapılan uygulamanın kaldırılması için gerekli yerlere şikayette bulunduklarını belirtti.
Yolun karşısına geçişleri düzenlemek ve yayaları yaya geçitlerine yönlendirmek amacıyla konulan demir bariyerlerin bu amaca hizmet etmekten uzaklaştığını ifade eden cadde esnafı, at arabalarının dükkanlarının önüne bağlanmasından duydukları şikayeti dile getiririken atların karşıdan karşıya geçenleri korkuttuğunu ve çevreye kötü koku yaydığına dikkat çekerek yetkililerden gerekli önlemin alınmasını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz